Afscheid fractievoorzitter Marion Leurs-Mordang

Geschreven door Balans op . Geplaatst in Overige

Fractievoorzitter Marion Leurs-Mordang heeft op donderdag 5 september jl. afscheid genomen als raadslid van de gemeente Gulpen-Wittem. Op 26 september wordt ze geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Stein.

Marion Leurs: “Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn jaren als wethouder en raadslid in Gulpen-Wittem.

Ik hoop dat de inwoners hebben gemerkt ‘dat Leurs er is geweest’, want je politieke werk moet er natuurlijk wél toe doen. En volgens mij heeft mijn werk er ook toe gedaan met onder andere de invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, de bouw van het Regionaal Centrum voor Jeugd en Gezin en de professionalisering van het peuterspeelzaalwerk. Kwetsbare groepen hadden en hebben mijn aandacht en ik heb steeds geprobeerd hun positie te verbeteren. Ik weet zeker dat Balans, ook na mijn vertrek, een partij met een groot sociaal hart zal blijven. Afscheid nemen van Gulpen-Wittem is niet makkelijk, maar er wacht een geweldige uitdaging op mij. Ik heb de eer om burgemeester te worden van de prachtige gemeente Stein. Ook daar wil ik ervoor zorgen dat mijn inwoners in de toekomst zullen merken ‘dat Leurs er is geweest’ ”.

De toespraak van fractiegenoot Jack Duckers kunt u hier lezen. Ook is het muzikale afscheid door collega Ruud Verhoeven (PvdA) onderaan dit bericht te beluisteren.

Om in de opvolging van onze oud-fractievoorzitter te voorzien is Ingeborg Leurs op 5 september geïnstalleerd als raadslid namens Balans.

Trackback van jouw site.