KANDIDATENLIJST BALANS VASTGESTELD

Geschreven door Jos Last op . Geplaatst in Overige

Tijdens de ledenvergadering van Balans op dinsdag 23 januari jl. is de kandidatenlijst op voordracht van het bestuur vastgesteld. De kandidatenlijst bestaat uit 18 kandidaten.
Bestuursvoorzitter Ingeborg Leurs: “Als voorzitter ben ik erg trots om deze kandidatenlijst te kunnen presenteren. De lijst bevat een mooie balans tussen jong en oud, ervaren en minder ervaren kandidaten en is tevens een goede afspiegeling van de kernen in onze gemeente. Het meest trots ben ik op het feit dat we als Balans, conform de filosofie die we vanaf onze oprichting hanteren, jonge kandidaten een prominente plek geven op onze kandidatenlijst. In de top 5 van onze kandidatenlijst staan namelijk 2 jonge kandidaten. Eén van deze jonge kandidaten is onze lijsttrekker Ruud van Breemen. Ondanks dat Ruud pas 27 jaar oud is, beschikt hij al over de nodige jaren politieke ervaring. Daarnaast kreeg hij de politiek met de paplepel ingegoten (zijn vader Peter was één van de eerste raadsleden van Balans). Ten slotte is hij uitstekend in staat om de uitgangspunten van Balans te verwoorden en over te brengen aan de inwoners van Gulpen-Wittem. Het bestuur is dan ook trots om Ruud als lijsttrekker te kunnen presenteren!”
Lijsttrekker Ruud van Breemen: “Ik ben trots en dankbaar voor het vertrouwen dat zowel het bestuur als de leden mij hebben gegeven. Kijkend naar de kandidatenlijst, is deze in alle opzichten in balans. Ik ben ervan overtuigd dat we met dit team een mooi resultaat kunnen neerzetten. Vol enthousiasme zal ik samen met dit team aan de slag gaan om campagne te voeren!”
De Kandidatenlijst van Balans
 1. Ruud van Breemen, Wijlre
 2. Wien Hendriks, Nijswiller
 3. Jos Last, Mechelen
 4. Frans Derksen, Eys
 5. Bart Schriever, Partij
 6. Wiel Duijzings, Epen
 7. Elly Vanhautem-Coenjaerds, Mechelen
 8. Rob Bastin, Wijlre
 9. Sjef Schwanen, Partij
 10. Bert Sluijsmans, Ingber
 11. Martien Lonussen, Slenaken
 12. Roger Hornesch, Nijswiller
 13. John Meys, Eys
 14. Richard Frijns, Wahlwiller
 15. Nellie Paulssen, Eys
 16. Ed Cools, Gulpen
 17. Jack Duckers, Eys
 18. Ingeborg Leurs, Gulpen

Trackback van jouw site.